fbpx
Black Sea Air Show, spectacol aviatic pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

iulie 10, 2019

Black Sea Air Show

Parașutiști, avioane militare și civile, mașini de epocă și echipamente aeronautice, toate vor face deliciul constănțenilor și turiștilor care participă sâmbătă, 13 iulie la spectacolul aviatic Black Sea Air Show, organizat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Piloții români și cei italieni vor încânta publicul cu acrobațiile aeriene pe care le vor realiza timp de 4 ore, iar militarii americani au pregătit multe surprize pentru vizitatori.

Black Sea Air Show, spectacol cu aeronave civile și militare

Reprezetanții Aeroportului Mihail Kogălniceanu organizează sâmbătă, 13 iulie 2019 prima ediție a spectacolului aviatic ”Black Sea Air Show”. Piloții români și cei italieni, dar și parașutiștii vor încânta publicul cu acrobațiile pe care le vor face în aer timp de peste 4 ore.

Black Sea Air ShowStartul evoluțiilor aeriene va fi dat de la ora 12,30. Acestea vor fi deschise de aviația civilă. Ne vor ține mai bine de două ore cu ochii ațintiți pe cer și cu gura căscată, piloții de la Aeroclubul României, Școala Superioară de Aviație Civilă și cei de la Regional Air Services.

Black Sea Air ShowDe asemenea, iubitorii de adrenalină vor putea urmări evoluția aeronavelor Eurofighter Typhoon ale Forţelor Aeriene Italiene, care vor participa la spectacolul aviatic „Black Sea Air Show”. Eurofighter Typhoon este un avion de vânătoare bimotor, folosit de militarii italieni la misiunile de poliţie aeriană. Nu vor lipsi din spectacol, nici aeronavele militare IAR 330, MIG 21 Lancer sau F-16 Fighting Falcon. De asemenea, în cadrul evenimentului vor susține un spectacol și parașutiștii de la Aeroclubul României.

Militarii americani organizează o expoziție statică

Partenerii americani din Baza Militară de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu vor organiza o expoziție statică, pe care participanții la show-ul aviatic o vor putea vizita. Va fi o zonă în care iubitorii de elicoptere militare se vor putea fotografia cu aparatele de zbor, astfel încât să poată pleca acasă cu amintiri bune de pus în colecție. Tot în cadrul expoziției, vizitatorii vor vedea o autospecială PSI militară, mai multe tipuri de aeronave, dar și echipamente surpriză.

Fanfara Marinei Române și mașinile de epocă deschid evenimentul

Show-ul aerian va fi deschis de Fanfara Militară a Forțelor Navale Române, a cărei apariție face furori la orice spectacol.

Fanfara militara la standul primariei constanta targul de turism Participanții la eveniment nu se vor uita doar în sus, la avioane, ci vor fi atrași și de mașinile de epocă. Acestea se vor plimba prin Aeroportul Mihail Kogălniceanu, în cadrul unei parade.

Intrarea este liberă, iar RATC oferă transport gratuit

Intrarea la „Black Sea Air Show” va fi liberă. Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea spune că au fost amenajate peste 900 de locuri de parcare pentru vizitatorii care vor ajunge cu mașina. În același timp, reprezentanții RATC Constanța spun că vor asigura sâmbătă transportul în mod gratuit spre mitingul aviatic de la Mihail Kogălniceanu. Autobuzele regiei vor pleca spre aeroport începând cu ora 10,30 de la capătul de linie al traseului 100, la intrare în stațiunea Mamaia și se vor întoarce spre Constanța, după ora 16,30. Și operatorii privați ai curselor pe ruta Constanța-Mihail Kogălniceanu și-au suplimentat pentru ziua de sâmbătă numărul de autobuze, astfel încât, toți cei care își doresc să ajungă la eveniment să poată avea alternative.

Pentru vizitatori sunt amenajate în perimetrul destinat participanților la show-ul aviatic, câteva zone de food. De asemenea, cei care își doresc să plece acasă cu o amintire, vor găsi un stand în care se comercializează suveniruri.

Organizatorii evenimentului spun că doresc să devină o tradiție acest miting aviatic și vor pregăti următoarea ediție imediat după finalizarea celei de sâmbătă. Fiind un spectacol organizat în aer liber, la orele prânzului, ideal ar fi să mergeți pregătiți cu o pălărie de soare și eventual să aveți o loțiune cu factor de protecție solară.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest