fbpx
„Biblioteca din Gară”, un proiect inițiat de SRCF Constanța pentru cei care călătoresc cu trenul

decembrie 8, 2023

biblioteca-din-gara-constanta-proiect-srcf-constanta-carti-gratuite

„Biblioteca din Gară” se intitulează proiectul inițiat astăzi de SRCF Constanța pentru cei care așteaptă în stație sau călătoresc cu trenul.

biblioteca-din-gara-constanta-proiect-srcf-constanta-cfr-infrastructura-constanta

Într-o lume acaparată de on-line, SRCF Constanța lansează proiectul „Biblioteca din Gară”. Călătorii care ajung în Gara CF Constanța, pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut, sunt invitați să își aleagă o carte din sutele de volume din diferite genuri literare. Biblioteca este amplasată în zona caselor de bilete, la ieșirea spre peronul 1.

biblioteca-din-gara-constanta-cfr-infrastructura-carti-grauite

„Biblioteca din Gară” este inaugurată astăzi, 8 decembrie 2023, iar cărțile au fost donate de către angajații CFR Infrastructură Constanța.

biblioteca-din-gara-constanta-proiect-srcf-constanta-cfr-infrastructura-constanta-carti-gratuite-pentru-calatori

„Este o bibliotecă publică, din care călătorii pot împrumuta o carte care să îi însoțească până la destinație, dar, în care pot să și lase volumele pe care le-au citit, astfel încât să se bucure de ele și alți oameni.

Pentru mulți dintre noi, trenul este un loc potrivit pentru lectură, iar faptul că putem călători într-o anumită direcție, iar volumul pe care îl citim ne poartă într-o altă lume, ne oferă un sentiment foarte plăcut, iar distanțele parcurse pot părea chiar mai scurte“ – Dorin Maer, Director SRCF Constanța.

biblioteca-din-gara-constanta-cfr-infrastructura-carti-gratuite-pentru-calatori

În Biblioteca din Gara Constanța, cei interesați pot găsi atât romane de dragoste sau polițiste, cât și literatură clasică, istorică, de artă sau pentru copii, cărți care le oferă o experiență de lectură captivantă și povești interesante. De asemenea, călătorii străini pot găsi volume în limbile engleză și franceză.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

Galeriile de Artă din Constanța vor redeveni un spațiu de expoziție

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă Constanța, imobil în care artiștii nu și-au mai putut expune lucrările, de peste 7 ani. Galeriile de Artă din Constanța vor fi, în sfârșit, reabilitate Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan...

Pin It on Pinterest