fbpx
Abonamentele Neversea, cadoul perfect de Crăciun

decembrie 12, 2019

Festivalul Neversea

Organizatorii Neversea vin cu o ofertă irezistibilă în această iarnă, pentru iubitorii celui mai mare festival de pe litoralul românesc, abonamentele Neversea. Dacă nu ai idee ce să îi oferi persoanei iubite de Crăciun, ei bine, ce-ai zice de un abonament la Neversea?

Pune vara sub bradul de Crăciun!

Luna iulie pare foarte îndepărtată acum, dar timpul zboară și tu vei avea deja biletele cumpărate. În plus, cu un abonament Neversea mergi la sigur, nu riști să-i fie nici prea mic, nici prea mare persoanei iubite și sigur nu-i vei oferi ocazia să facă mofturi. Pune-i vara sub bradul de Crăciun și ai scăpat de griji!

Abonamente Neversea și daruri de la Peroni

Știi vorba aceea din străbuni, care zice să-ți faci iarna car și vara sanie. Ei bine, ar trebui să te grăbești, pentru că oferta este limitată. Doar în perioada 12-19 decembrie poți cumpăra abonament pentru cele 4 zile de festival, la prețul de 605,68 de lei. Mai mult decât atât, pe lângă biletul la cel mai tare festival al verii vei primi și două baxuri cu câte 6 cutii de bere Peroni, care vor fi frumos împachetate și distribuite direct la ușa ta.

festivalul-neversea-2019Sună bine, nu? Cum spuneam, trebuie să te hotărăști repede, pentru că sunt doar 423 de daruri oferite de Peroni, iar stocul se epuizează rapid. În primul val s-au vândut peste 10.000 de abonamente la festivalul Neversea, care se va desfășura în perioada 2-5 iulie 2020.

Sărbători fericite!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

Ia românească a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO

De Ziua Națională a României, cămașa cu altiță sau ia românească a fost inclusă de către Comitetul UNESCO, pe Lista Patrimoniului Imaterial al Umanității. Ia românească sau cămașa cu altiță este recunoscută universal Dosarul ”Arta cămășii cu altiță – element de...

Pin It on Pinterest