fbpx
omd-mamaia-constanta
Peste 55.000 de persoane s-au distrat în prima zi la Festivalul Neversea

iulie 5, 2019

Neversea 2019

Plaja Modern sau Neversea cum i se spune în această perioadă, devine pe an ce trece mai neîncăpătoare. Peste 55.000 de festivalieri au participat la evenimentele desfășurate în prima zi a evenimentului. Mii de tineri așteptau după ora 16 să își obțină brățările de la punctele de ckeck-in și să intre in perimetrul festivalului, însă un aflux mai mare de participanți este așteptat în ultimele două zile ale evenimentului.

”Sunteți incredibili! Te iubesc, România!” a afirmat G-EAZY

Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019 a fost un real succes, apreciază organizatorii. Artistul american G-Easy, aflat pentru prima dată în România s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit.

G-Eazy Neversea 2019 În plus, pentru ca s-a simțit foarte bine la malul Mării Negre, artistul le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului. “Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveștile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat și am rămas impresionat de căldura și de energia cu care m-au primit”, a declarat G-EAZY.

Zeci de artiști au urcat pe scenele Neversea

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, acompaniate de acrobați suspendați. Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat în prima zi Alex Parker, Mahmut Orhan, INNA, G-EASY, ATB, Alesso și Lucas & Steve și Dimitri Vangelis & Wyman.

Neversea 2019 Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști, printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Șatra B.E.N.Z., Spike, Rudimental DJ și mulți alții. Cei mai mulți festivalieri au ajuns seara pe plaja Neversea, când pe scenele festivalului au urcat vedetele lor preferațe. Unii dintre artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați de numărul mare de fani.

De la copii la adulți, toată lumea se distrează la Neversea

Pentru această ediție, organizatorii au pregătit multe locuri de divertisment pentru copii. Astfel, foarte mulți părinți au venit însoțiți de cei mici, care s-au distrat la locurile de joacă special amenajate pentru ei, astfel că mulți copii nu voiau să mai plece de la festival.

Neversea 2019Cinematograf în aer liber, piscină cu bile, tatuaje, leagăne de diferite mărimi și modele, numeroase cadouri și surprize, toate i-au încântat pe participanți.

Prețul abonamentului Neversea nu va mai crește

Organizatorii îi anunță pe cei care nu au reușit încă să își cumpere abonamente, că prețul acestora nu va mai crește. El va rămâne 660 de lei cu taxele incluse. Cei care vor să beneficieze de facilități suplimentare și să scape de statul la cozi își pot achiziționa un abonament VIP, la prețul de 1222 de lei. Există însă și varianta biletelor de o zi. Pentru astăzi, acestea costă 308 lei, iar pentru ultimele două zile ale festivalului, biletele de o zi costă 333 de lei/zi. Ele pot fi cumpărate atât de pe site-ul Neversea, cât și din zona de intrare la festival.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest