fbpx
SEAS 2024
3 motive pentru care poți petrece minivacanța de 1 Mai și Paște în Mamaia și Constanța

aprilie 19, 2024

minivacanta-de-1-mai-si-paste-in-statiunea-mamaia-si-orasul-constanta-evenimente

Într-o explozie de culoare și muzică, Stațiunea Mamaia și orașul Constanța își întâmpină vizitatorii cu o ofertă de neegalat pentru minivacanța de 1 Mai și sărbătorile pascale. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța dezvăluie motivele pentru care stațiunea Mamaia și orașul Constanța sunt alegerile perfecte pentru o escapadă la începutul lunii Mai.

Festivaluri de Muzică și Concerte Live

Celebrați startul sezonului estival cu o serie de evenimente muzicale care promit să anime spiritul și să aducă bucurie. În perioada 1-3 Mai, Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia va fi scena unor concerte dinamice, cu artiști de top care vor cânta live pentru a marca debutul sezonului estival.

  •  1 Mai: Lora, Mihai Mărgineanu
  •  2 Mai: Misha, Lidia Buble
  • 3 Mai: Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa Alexandra Ungureanu

Atmosfera se va încinge și mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piața Ovidiu din Constanța va găzdui artiști cunoscuți, transformând orașul într-un hubmartistic vibrant.

  • 4 Mai: Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini – spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane.
  • 5 Mai: Keo, Loren, Proconsul
  • 6 Mai: Edward Sanda, Holograf.

Să nu uităm de Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) și Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia, ce promit ritmuri captivante și distracție pe nisipul fin, ideal pentru amatorii de muzică electronică și dans sub stele.

„Fiecare acord muzical care va răsuna pe plajele noastre, fiecare zâmbet al oamenilor pe care îi veți întâlni, fiecare răsărit de soare pe care îl veți admira, toate sunt parte din invitația noastră călduroasă pentru voi să veniți și să vă bucurați de tot ce Mamaia și Constanța au de oferit. Vă așteptăm cu brațele deschise, să fiți parte din magia locului și să vă încărcați cu mamintiri frumoase și momente de neuitat. Vă așteptăm acasă, la mare!” – George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

Relaxare pe Litoral

Soarele primăverii aduce cu el promisiunea zilelor însorite perfecte pentru plajă și relaxare. Plajele din Mamaia sunt pregătite să ofere vizitatorilor spațiul ideal pentru a se bucura de soare și de apele limpezi ale mării. Pentru cei care preferă activitățile mai dinamice, Mamaia oferă o varietate de cluburi unde se poate dansa până în zori. De asemenea, o plimbare pe faleza Portului Tomis sau prin Piața Ovidiu poate completa perfect o zi de vacanță.

Explorarea Patrimoniului Cultural și Istoric

Constanța, un oraș plin de istorie și cultura, își invită oaspeții să descopere frumusețile sale. De la ruinele antice, la muzee și monumente istorice, Constanța este un oraș care îmbină armonios trecutul cu prezentul. Piața Ovidiu este un loc de întâlnire pentru artă și istorie, oferind vizitatorilor o perspectivă asupra bogăției culturale a zonei. Poetul Ovidiu, exilat în antica cetate Tomis, acum Constanța, a marcat orașul prin operele sale scrise în exil. Piața ce îi poartă numele îi onorează memoria, fiind un punct central al moștenirii culturale locale.

Cu evenimente muzicale ce variază de la concertele live la festivalurile de muzică electronică, Mamaia și Constanța promit să fie inima pulsantă a distracției în această perioadă.

Plajele largi și soarele generos oferă cadru ideal pentru zile de odihnă și nopți de distracție, în timp ce istoria și cultura orașului Constanța adaugă un strat profund de înțelegere și apreciere pentru vizitatori.

Înființată în primăvara anului 2023, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește-ne

Mamaia Constanta

Te-ar mai putea tenta și…

Pin It on Pinterest